SERVEIS

ARFusteria ofereix
Amb un equip altament qualificat capaç de crear un disseny singular i adequat
a cada espai oferim una àmplia gamma de serveis a la vostra disposició


_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ignifugació

Elaboramos materiales ignífugos para comercios y establecimientos de restauración, de acuerdo con la normativa vigente en este sector.

Revestiments

Proposem solucions per embellir parets i sostres amb panells decoratius de tot tipus de fusta i acabats..

Xilòfags

Apliquem un tractament específic a la fusta emprada per al vostre disseny, a fi de prevenir la presència d’aquests insectes que es nodreixen de la fusta.

Superfícies

Treballem amb tot tipus de superfícies. Us aconsellem a l’hora d’escollir un material per a una superfície exterior, d’acord amb les vostres necessitats.

Rehabilitacions

Proporcionem solucions úniques per a façanes i tancaments en fase de rehabilitació, tot respectant l’emplaçament de l’edifici i la singularitat de l’entorn natural.

Impermeabilitzacions

Els agents erosius malmeten la fusta. Com a mètode preventiu, sotmetem la fusta a un procés d’autoclau que en garanteix l’aspecte natural i n’evita el deteriorament i el manteniment.

Tancaments

Som especialistes en l’elaboració i col·locació de tancaments exteriors: des d’una finestra convencional de fusta fins a porxos climatitzats. Oferim una gran varietat de productes: finestres, porticons, portes, portalades i finestres de galze europeu mixt (alumini i fusta), entre altres.

Espais

Creguem dissenys únics i concordes amb l’entorn natural, així com porxos, pèrgoles i porxos climatitzats.

Copyright 2014 ARFUSTERIA