EMPRESA

ARFUSTERIA

És una empresa familiar amb una sòlida trajectòria en el sector de la fusta. Més de 25 anys avalen el nostre “saber fer”. Som un equip consolidat amb esperit creatiu i innovador, posem a la vostra disposició un servei professional i de màxima qualitat.

Realitzem tot tipus de mobles, muntatges i reformes integrals de la llar, d’oficines i d’establiments comercials. Oferim els nostres serveis a tot el territori català i en coordinem el seguiment, l’execució i la instal·lació.

ARFusteria fem possible els vostres projectes, tot utilitzant la maquinària més moderna sense oblidar l’art de l’ebenista.

ARfusteria

ARfusteria

SHOWROOM

Actualment, vivim en un món canviant. El disseny és el resultat de la combinació de materials, estils i acabats que satisfacin les vostres necessitats. Des del primer croquis a mà alçada fins a la instal·lació de l’encàrrec, oferim un servei rigorós i exigent. Apostem per una relació de confiança amb els nostres clients.

Posem al vostre abast la tècnica de l’ofici tradicional i el coneixement dels diferents processos i de les últimes tecnologies. Sabem com n’és d’important rebre els encàrrecs puntualment i contribuir així a agilitzar la redistribució dels espais. Com a equip humà, valorem les vostres il·lusions i procurem materialitzar-les.

Showroom

Showroom

Showroom

Showroom

Showroom

Showroom

TALLER

Sentir-se bé a casa és clau. ARFusteria us ajudem a dissenyar la vostra llar. Més de 20 anys d’experiència avalen el concepte que tenim del moble i de l’espai.
Combinem el treball artesà amb les solucions més innovadores. Els nostres projectes responen a les necessitats del client. Com a professionals, fem un estudi preliminar de l’espai i us proposem les solucions més encertades, tot tenint en compte l’estança, la llum i la funcionalitat del mobiliari.

L’aprofitament de l’espai i una distribució funcional dels diferents compartiments de la llar són factors decisius a l’hora de dissenyar. Materialitzem les vostres idees i il·lusions sobre el paper. Renovem tot tipus d’espais, tot dotant-los de funcionalitat. Empresa capdavantera en el sector del disseny d’exteriors. Utilitzem fusta massissa i materials derivats de la fusta. Oferim múltiples solucions per als vostres projectes.

Taller

Taller

Taller

Copyright 2014 ARFUSTERIA